Рослинна олія насіння баобабу 20 мл

Рослинна олія насіння баобабу

Олія баобаба використовують для догляду за шкірою, волоссям, для загоєння ран. Може застосовуватися у вигляді аплікацій, масок, змазувань в чистому вигляді, у складі сумішей з іншими оліями, чи як базова олія з ефірними оліями для приготування масажних і косметичних сумішей, для збагачення готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів.

 

Олія має регенеруючу, ранозагоювальну, живильну дію. Застосовують її для догляду за чутливою сухою шкірою. Олія ефективна для профілактики старіння шкіри і утворення зморшок. В результаті регулярного застосування олії насіння баобаба колір обличчя стає рівнішим і сяючим, а зморшки менш помітними. Вона сприяє загоєнню ранок і тріщин, усуненню свербіння і відновленню шкіри, запобігає утворенню рубців. Олія сприяє відновленню і зміцненню сухого і ламкого волосся і нігтів.

 

Дія

 

Способи застосування

Олія баобаба застосовується в чистому вигляді або у поєднанні з іншими рослинними оліями (абрикосовою, персиковою і т. д.) 1:1 з додавання ефірних олій. Декілька крапель олії нанести на кінчики пальців і втирати в шкіру легкими масажуючими рухами.

Маски і аплікації: при тріщинах шкіри, почервонінні вік, ламкості нігтів: зволожену олією серветку накладати на нігтьове ложе і проблемні ділянки шкіри на 10-20 хвилин 1-2 рази на день.

Маска для волосся: олію нанести на шкіру голови, втерти легкими масажуючими рухами і залишити на 30 хвилин. Потім змити.

Збагачення готових косметичних засобів: проводиться з розрахунку 7-10 мл олії на 10 г крему, 10 мл лосьйону і тоніка, 100 мл шампуню або бальзаму для волосся.

 

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість олії.

 

Умови зберігання

Щільно закритою при температурі від +5 до +25°C. Зберігати в недоступному для дітей місці.