Рослинна олія амарантова 20 мл

Рослинна олія амарантова

Олія амарантова ефективна при фізіотерапії, як косметичний засіб для омолоджування і відновлення шкіри обличчя і тіла, збільшує внутрішньоклітинний тиск (тургор), тонус м’язів. При тривалому застосуванні зменшує або усуває целюліт, збільшує пружність м’язів грудей, стегон, сідниць, володіє антиварикозною дією, зменшує вегето-судинну дистонію.

 

Амарантова олія – один з найбільш сильних засобів, що впливають на шкіру. Сквален, що міститься в ній, сприяє швидкому проникненню живильних і лікарських речовин в клітини тканин. Олія багата вітамінами А, Е, F, необхідними для здоров’я і краси шкіри. У косметичних цілях застосовується для захисту, пом’якшення і живлення шкіри. Після її нанесення формується антибактеріальний бар’єр. Завдяки сквалену, який під дією ультрафіолета перетворюється на вітамін Д, олія захищає шкіру від шкідливої дії сонячних променів.

Амарантова олія ефективна також при різних пошкодженнях шкіри: довго незаживаючих виразках, опіках, сухій екземі, псоріазі, дерматиті. Це цілющий засіб успішно застосовують і при радіотерапії. Якщо амарантовою олією змастити шкірну ділянку, під якою є пухлина, то дозу опромінювання можна дещо збільшити, не боячись отримати радіаційний опік. А споживання цього продукту як до, так і після хіміо- або радіотерапій істотно прискорює процес відновлення організму пацієнта.

Амарантова олія вважається чудовим засобом дієтичної корекції. У цій якості її рекомендують при багатьох захворюваннях серцево-судинної системи, зокрема при атеросклерозі, ішемічній хворобі серця, гіпертонії і порушеннях мозкового кровообігу. Цей продукт також рекомендують хворим з такими діагнозами: коліт, виразка шлунку і 12-палої кишки, гастрит, цироз, вірусний і алкогольний гепатит.

 

Показання до застосування

 

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість олії.

 

Умови зберігання

Зберігати щільно закритою при температурі від +5 до +25°C, у недоступному для дітей місці.